Nya Pulsen — Produktkatalog, kampanjer och rabatter

Faktiska kampanjerbjudanden för den månaden på varor i Nya Pulsen. Vill du veta vad rabatten är för samma produkt? Ta en titt på den aktuella katalogens Nya Pulsen och spara 20% på dina inköp. Spara pengar när du köper Nya Pulsen på kampanjer och produktkataloger med rabatter.

Nya Pulsen - Svensk livsmedelskedja

Nya Pulsen är en svensk livsmedelskedja med över 20 butiker runt om i Sverige. Företaget grundades 2023 och är en del av Matrebell Holding AB, som är en av de snabbast växande livsmedelskedjorna i Sverige. Nya Pulsen-butiker är vanligtvis mindre än andra livsmedelsbutiker, men de erbjuder ett bekvämt och effektivt sätt att fylla på dina hushållsbehov.

Fördelar med att handla på Nya Pulsen
  • Låga priser: Nya Pulsen strävar efter att ge kunderna den bästa prisvärdheten. Företagets priser är konsekvent lägre än hos andra livsmedelsbutiker i Sverige.
  • Bredt utbud av livsmedel: Nya Pulsen erbjuder ett brett utbud av livsmedel, inklusive färska grönsaker, kött, mejeriprodukter, bagerivaror, frysta livsmedel och non-food-varor.
  • Bekvämt: Nya Pulsen-butikerna ligger på bekväma platser runt om i Sverige, vilket gör dem lättillgängliga för de flesta kunder.
Kan kunder spara pengar på Nya Pulsen?

Ja, kunder kan spara pengar på Nya Pulsen genom att ta del av företagets många kampanjer och rabatter. Nya Pulsen erbjuder veckovisa specialerbjudanden på ett brett utbud av varor, samt rabatter för medlemmar i Nya Pulsen Club. Företaget genomför också säsongskampanjer under hela året.

Vilka livsmedel kan man köpa på Nya Pulsen?

Nya Pulsen erbjuder ett brett utbud av livsmedel, inklusive: — Färska grönsaker: Nya Pulsen-avdelningen för grönsaker är fylld med färska frukter och grönsaker från lokala gårdar. — Kött och fjäderfä: Nya Pulsen erbjuder ett brett utbud av färskt och fryst kött och fjäderfä, inklusive nötkött, fläsk, kyckling och fisk. — Mejeriprodukter: Nya Pulsen-avdelningen för mejeriprodukter erbjuder ett brett utbud av ostar, mjölk, yoghurt och andra mejeriprodukter. — Bagerier: Nya Pulsen-avdelningen för bageriprodukter erbjuder ett brett utbud av nybakat bröd, bullar och andra bageriprodukter. — Frysta livsmedel: Nya Pulsen-avdelningen för frysta livsmedel erbjuder ett brett utbud av frysta rätter, snacks och desserter. — Non-food-varor: Nya Pulsen erbjuder också ett brett utbud av non-food-varor, såsom hushållsartiklar, rengöringsmedel och hygienartiklar. Nya Pulsen är ett populärt val för kunder i Sverige som letar efter bekväma, prisvärda och mångsidiga livsmedelsbutiker.