Audi — Produktkatalog, kampanjer och rabatter

Faktiska kampanjerbjudanden för den månaden på varor i Audi. Vill du veta vad rabatten är för samma produkt? Ta en titt på den aktuella katalogens Audi och spara 20% på dina inköp. Spara pengar när du köper Audi på kampanjer och produktkataloger med rabatter.

Audi i Sverige

Audi är en tysk biltillverkare som grundades 1909. Företaget är ett dotterbolag till Volkswagen Group. Audi har produktionsanläggningar i flera länder runt om i världen, inklusive Sverige.

I Sverige representeras Audi av företaget Audi Sverige AB. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och har försäljnings- och serviceanläggningar i alla större städer i Sverige. Audi Sverige AB erbjuder ett brett utbud av Audi-bilar, från kompakta modeller till lyxbilar.

Audi är ett populärt bilmärke i Sverige. Företaget är det tredje mest populära bilmärket i Sverige efter Volvo och Volkswagen. Under 2023 såldes över 50 000 Audi-bilar i Sverige.

Audi Sverige AB är en viktig aktör inom bilindustrin i Sverige. Företaget bidrar till att skapa jobb och tillväxt i Sverige.

Intressanta fakta om Audi i Sverige
  • Den första Audi-bilen som såldes i Sverige var en Audi 60, som levererades 1959.
  • Den mest populära Audi-bilen i Sverige är Audi A4. Under 2023 såldes över 20 000 Audi A4-bilar i Sverige.
  • Audi Sverige AB är ett av de största bilföretagen i Sverige. Företaget har över 2 000 anställda.

Audi är ett välkänt och respekterat bilmärke i Sverige. Företaget erbjuder högkvalitativa bilar som är populära bland svenska konsumenter.