BMW — Produktkatalog, kampanjer och rabatter

Faktiska kampanjerbjudanden för den månaden på varor i BMW. Vill du veta vad rabatten är för samma produkt? Ta en titt på den aktuella katalogens BMW och spara 20% på dina inköp. Spara pengar när du köper BMW på kampanjer och produktkataloger med rabatter.

BMW i Sverige

BMW är en av världens största biltillverkare. Företaget grundades 1916 i Bayern, Tyskland. BMW har produktionsanläggningar i många länder runt om i världen, inklusive Sverige.

I Sverige representeras BMW av företaget BMW Sverige AB. Företaget har huvudkontor i Stockholm och filialer i andra städer i Sverige. BMW Sverige AB erbjuder ett brett utbud av BMW-bilar, från kompakta modeller till lyxbilar.

BMW är ett populärt bilmärke i Sverige. Företaget är näst mest populärt efter Volvo. Under 2023 såldes över 50 000 BMW-bilar i Sverige.

BMW Sverige AB är en del av BMW Group. BMW Group är en av världens största biltillverkare. Företaget har produktionsanläggningar i över 40 länder runt om i världen och säljer sina bilar i över 140 länder runt om i världen.

Intressanta fakta om BMW i Sverige

  • Den första BMW-bilen som såldes i Sverige var en BMW 320 som levererades 1936.
  • Den mest populära BMW-bilen i Sverige är BMW 3-serien. Under 2023 såldes över 20 000 BMW 3-seriebilar i Sverige.
  • BMW Sverige AB är en av Sveriges största arbetsgivare. I företaget arbetar över 2 000 personer.

BMW i andra städer